Како изгледа српска возачка дозвола?

Како изгледа српска возачка дозвола?

Српска возачка дозвола има модеран и сигуран изглед. На насловној страни можемо видети фотографију власника возачке дозволе,Како изгледа српска возачка дозвола? пуно име и презиме, датум рођења, место рођења, датум издавања и рок важења. На полеђини се такође налазе јединствени број возачке дозволе и бар кодови за брзу и лаку идентификацију. На полеђини се налазе информације о ограничењима вожње, датуми добијања различитих категорија возачких дозвола, упозорења о безбедности у саобраћају и контакт информације надлежних органа у случају губитка или крађе карте. Како купити возачку дозволу на мрежи.У сарадњи са стотинама ауто-школа, Како изгледа српска возачка дозвола?у зависности од тога где живите, ваш случај ће се решавати доследно и професионално под именом једне од ових ауто-школа, тако да нема видљиве разлике од осталих.
У ствари, пријављени сте за теоријске и практичне испите које полажете аутоматски.Како изгледа српска возачка дозвола?
Затим ћемо послати Вашу пријаву у базу података возачких дозвола која је најближа Вашем месту становања ради уноса у досије возачке дозволе.
Дакле, возачка дозвола се штампа и шаље нам у име нашег партнерства. Након тога, документ ће вам бити враћен путем доставе

Како изгледа српска возачка дозвола?
Српска возачка дозвола

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×